Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Πεζοπορικές διαδρομές στον Έβρο

Ο Νομός Έβρου είναι ένας τόπος με απαράμιλλη και ξεχωριστή ομορφιά, διότι συνδυάζει θάλασσα και βουνό με τρόπο εκπληκτικό. Ίσως κάποιος να υποστήριζε πως ο Έβρος είναι ένα μέρος κατάλληλο μόνο για θερινό τουρισμό εξαιτίας του πλήθους των παραλιών. Αυτό όμως δεν ισχύει καθώς ο Ν. Έβρου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να θεωρείται επίσης ένας αξιοσημείωτος χειμερινός προορισμός.

Διαβάστε περισσότερα...

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο Ελατοχώρι

Η Πιερία γνωστή στους επισκέπτες της για τις απέραντες ακτές με χρυσή άμμο και τον αρχαιολογικό της πλούτο, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και αυτών που λατρεύουν τον χειμερινό τουρισμό και την χιονοδρομία. Ιδανικός προορισμός είναι το Ελατοχώρι, η μαγευτική θέα του οποίου στον Όλυμπο και η άγρια ομορφιά της ορεινής φύσης με τα πυκνά δάση, μπορεί να κερδίσει κάθε επισκέπτη. Επίσης το νέο χιονοδρομικό που λειτουργεί εκεί, στην καρδιά των Πιερίων, και ο παραδοσιακός οικισμός που υπόσχονται να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Χειμερινή εξόρμηση στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο

Ο Παλαιός Άγιος Αθανάσιος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του χειμώνα. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα πάνω από την πόλη της Έδεσσας και πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Είναι ένα παραδοσιακό χωριό που εντυπωσιάζει και προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για τη διαμονή σας, σε ζεστά πέτρινα παραδοσιακά καταλύματα και πολλές επιλογές για την εστίασή σας, στα ταβερνάκια με τις τοπικές νοστιμιές.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS